Transport rutier

Certificate ale calitatii serviciilor noastre

FTL (Full Truck Load)

Serviciul de transport FTL constă în utilizarea de către client a spatiului complet din camion pentru a transporta marfa către un singur destinatar. Acest tip de transport are marele avantaj de a reduce la minim manipularea repetată a mărfurilor, care este de obicei încărcată la expeditor și descărcată direct la destinatar, reprezentând astfel un serviciu extrem de rapid și sigur.

Servicii oferite

Servicii dedicate de transport din Romania si Republica Moldova catre Uniunea Europeana si UK.
 

Doriti sa aflati mai multe detalii legate de optiunile de transport complet? Echipa noastra dedicata de profesionisti va sta la dispozitie.

Cost
optimizat

Timp redus de tranzit

Livrare
la timp

LTL (less than truckload)

Prin serviciile noastre rutiere, veți obține cele mai bune tarife pentru transporturile dvs. în toată Europa. Folosim o retea mare de transportatori și oferim o gamă largă de opțiuni, de la autoutilitare de tranzit la remorci mega, inclusiv semiremorci cu prelată sau box. Toți transportatorii sunt verificați și atent selectionati, pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate, prețuri optime, transparență și comunicare eficientă. .

GPS Tracking

Puteți verifica starea expedierii dvs. în orice moment.

Cost
optimizat

Timp redus de tranzit

Livrare
la timp

Transport express

Servicii oferite

Daca livrarea marfurilor dumneavoastra este urgenta si aveti nevoie de cel mai scurt timp posibil de tranzit, va recomandam  serviciul de transport express.

Transportul express se face folosind masini de pana la 3,5 tone. Acestea pot transporta de la 1 pana la 10 europaleti cu o inaltime maxima de 2,4m Greutatea totala a marfii poate fi de maxim 1,2 to.

Punem pret pe rapiditate si eficienta

In cazul in care proiectul dumneavoastra este unul complex, care necesita mai multe transporturi intr-un anumit interval de timp, prin colaborarea cu noi puteti accesa si alte servicii pe care le oferim si care vor contribui la realizarea cu succes a proiectelor dumneavoastra: consultanta si management de proiect, depozitare, realizare formalitati vamale etc. 

Cost
optimizat

Timp redus de tranzit

Livrare
la timp

Ce trebuie sa faci?

Ne poti contacta oricand. Echipa noastra este pregatita sa gaseasca cea mai eficienta si viabila solutie.

Ne bucuram sa te ascultam

Suntem aici pentru a te ajuta

Echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de transport și logistică.