Transport maritim

Certificate ale calitatii serviciilor noastre

Transport maritim

Prin serviciile noastre de transport maritim de mărfuri vă asigurăm livrarea bunurilor dvs. pe orice continent din lume, în siguranță și la timp. Oferim o varietate de soluții FCL (container complet), LCL (container parțial) și soluții speciale de transport, adaptate cerințelor proiectului dumneavostra.

Mulțumită relațiilor de lungă durată cu transportatorii noștri, putem să acționăm în mod flexibil, să oferim un spațiu securizat pe nave și să ne folosim de volume mari pentru a negocia cele mai bune condiții pentru expedierile dvs. de mărfuri pe ocean. Oferim transport cu temperatură controlată, precum și echipamente speciale pentru mărfuri agabaritice, în vrac, transport de vehicule și multe altele. Pentru a minimiza riscurile de transbordare, expediem, de preferat, pe calea cea mai directă. Serviciile de vămuire și asigurare de transport sunt disponibile la cerere. Platforma de vizibilitate și colaborare SPOT asigură o comunicare eficientă și transparență deplină pe tot parcursul transportării.

Experții noștri în materie de transport de mărfuri pe ocean au o vastă experiență în expedierea tuturor tipurilor de bunuri industriale și de consum. Pe lângă centrele noastre de competență foarte dezvoltate, pentru produsele alimentare și perisabile, echipele noastre pot oferi soluții specializate pentru piețele Automotive, Fashion, Healthcare, High Tech și altele din regiuni definite din întreaga lume.

 

Servicii oferite

FCL
LCL 

Doriti sa aflati mai multe detalii legate de optiunile de transport complet? Echipa noastra dedicata de profesionisti va sta la dispozitie.

Cost
optimizat

Timp redus de tranzit

Livrare
la timp

Ne bucuram sa te ascultam

Suntem aici pentru a te ajuta

Echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de transport și logistică.