Transport aerian

Certificate ale calitatii serviciilor noastre

Courier onboard Romania si Republica Moldova

OBC este serviciul care vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra in situatiile in care Next Flight Out nu poate garanta o livrare in timp util, din cauza unor factori externi precum necesitatea intocmirii declaratiilor vamale, opriri pe traseu sau din motive de securitate.

Curierii nostri sunt disponibili 24 ore/7 zile pentru a insoti incarcatura pana la destinatie si pentru a se asigura ca totul decurge fara intarzieri sau probleme. Serviciul swap este de asemenea disponibil si inclus in oferta de pret.
Swap inseamna timp de asteptare la destinatie datorat in general semnarii unor documente importante: confirmarea licitatiilor, certificate legale de receptie sau de testarea produselor in vederea returnarii unor parti defecte.

Ce avantaje sunt pentru serviciul de courier onboard?

Poți transporta documente confidențiale, piese de schimb rare sau dispozitive medicale care trebuie livrate personal către un destinatar oriunde în lume, în cel mai rapid mod

Cost
optimizat

Timp redus de tranzit

Livrare
la timp

Next Flight OUT

NFO

Atunci cand clientii trebuie să expedieze articole critice în timp, ei ne pot suna, e-mail sau trimite o solicitare online. Trebuie furnizate informații precum detaliile de contact, adresa de origine și destinație, greutatea expedierii, descrierile produselor, numarul de articole/cutii și ultima ora si dată de livrare.După aceea, identificam ruta optimă de zbor și oferim o soluție completă. Odată ce clientul acceptă oferta, ridicam marfa și o transportăm la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Majoritatea companiilor din industria auto, aerospatiala, electronica sau medicala necesită expedieri urgente pentru a maximiza producția de produse și pentru a menține eficiența afacerii.

 

Charter Aerian – Serviciul Aerian Dedicat pentru Transporturile Dvs

Pentru o oferta personalizata va rugam folositi formularul de contact sau ne puteti suna +40740022655

Ne bucuram sa te ascultam

Suntem aici pentru a te ajuta

Echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de transport și logistică.